Prvomajske pošalice ili politika?

FOTO: O čemu su na Dravi razgovarali Habuš, Čačić, Kišić i Natalija Martinčević?

Objavljeno: 01.05.2016. 13:25

Varaždin nema celebritye. Čim netko prođe Paku ili svoj grad zaboravi ili ga se grad odreče. Češće ovo drugo... Najveći je problem zapravo što se uopće mora prelaziti Paka.

Varaždin nadalje nema ni podzemlja ni prostitucije. Ipak su to anomalije koje se vezuju uz gospodarski snažnija mjesta. Zato imamo relativno živopisnu političku scenu i političare. Nažalost, tek rijetko one nacionalnog dometa ili barem kakvog takvog nacionalnog potencijala... Barem zasada.

Čitatelji su nam tako poslali fotografiju zanimljivog društva koje se okupilo danas na Dravi povodom proslave Prvoga maja, pa vjerujemo da će neke od vas dragi čitatelji zanimati. Sigurni smo, s druge strane, da će zanimati sve one koji ni nemaju drugog posla nego spletkariti dok država plaća, a ne sumnjajmo da takvih ima...

Ne sluti na pošalice

No, da ne duljimo.... Danas su se na Dravi, kao što je vidljivo s fotografije koju smo dobili, nakratko u razgovoru zadržali Goran Habuš, Radimir Čačić, Alen Kišić i Natalija Martinčević. Nije poznato o čemu su razgovarali, ali sudeći prema prizoru rasprava je bila relativno ozbiljna. Ne sluti na prvomajske pošalice...

Uostalom, nije da nemaju tema. Kišić je jučer opleo po HNS-u, Čačić, Martinčević i Habuš međusobno se „časte“ znamo od kada... K tome je Habuš zaposlenike gradske uprave nazvao „zaštićenim ličkim medvjedima“, a među njima je i SDP-ovka Mirela Ivanković.

No, sve je to vjerojatno u drugom planu kada znamo da su za godinu dana lokalni izbori... 

Komentari