Nitko ne zna što će Radelić učiniti

Habek, Kišić i Radelić na otvorenju novog restorana nisu mogli izbjeći zajednički susret...

Objavljeno: 07.04.2016. 15:49

Zadnja izmjena: 07.04.2016. 15:55

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Vjeran Radelić već treći dan odbija odgovoriti na pitanje novinara hoće li se kandidirati za predsjednika gradske organizacije SDP-a u Varaždin, međutim danas se ni on ni Alen Kišić, koji je najavio svoju kandidaturu, ali i Mario Habek, nisu mogli izbjeći susret na otvorenju novog restorana u Varaždinu.

Naime, među uzvanicima na otvorenju restorana "August" na varaždinskoj tržnici danas se našlo svo troje, možemo slobodno reći – posvađanih SDP-ovaca, ali kako je bilo za primjetiti, između "lijevog trojca" došlo je samo do kurtoaznog rukovanja i pozdrava, uz politički osmjeh "kao da smo si najbolji!"...

Podsjetimo, Alen Kišić u srijedu je po prvi put otvoreno izjavio da će se kandidirati na spomenutu funkciju, što je danas i učinio. Nitko, međutim, u ovom trenutku sa sigurnošću ne može reći hoće li isto učiniti i Vjeran Radelić kojega je, podsjetimo, Mario Habek prošle godine smijenio poglavito zbog isključivanja 200-injak članova SDP-a iz gradske organizacije.

Tijekom nacionalne unutarstranačke kampanje u SDP-u ovaj trojac također je bio na suprotnim stranama. Dok je Kišić podržavao Zorana Milanovića, a Mario Habek općenito slovi kao „njegov čovjek“, Radelić je, nasuprot njima i očekivano, bio na strani Komadine. Milanović je naposlijetku odnio uvjerljivu pobjedu, kako u samoj stranci tako i u gradu Varaždinu i u cijeloj Varaždinskoj županiji.

- S Radelićem se nikad ne zna. Ništa nije sigurno sve do nedjelje u ponoć – šuškaju ovih dana gradski SDP-ovci. Inače, na otvorenju restorana "August" našao se i Miran Bojanić Morandini koji se ovih dana spletom okolnosti našao u središtu medijske pozornost zbog e-maila upućenog gradonačelniku Habušu te gradskoj pročelnici Mireli Ivanković, koje je još prošle godine upozorio na poveće fakture Termoplina za plin.

Bili su tu i Ilija Ivezić, vlasnik osiguravajućeg društva "Arsenal Ivezić", Raymond Rojnik, ravntelj Koncertnog ureda te drugi...

Komentari