Habek: Pozivam naše birače iz Novog Marofa da glasaju za Hrenića

Mario Habek

Objavljeno: 09.03.2015. 14:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Županijska organizacija SDP-a priopćenjem se osvrnula na rezultate nedavno održanih izbora za gradonačelnika i Gradsko vijeća Novog Marofa.

U svom priopćenju zahvalili su se biračima Novog Marofa koji su svoj glas dali listi SDP-a za Gradsko vijeće.

Podsjetimo, lista SDP-a je dobila 10,64 % glasova birača, i po broju glasova je treća iza koalicijske liste HDZ-a i liste Reformista. Time je SDP-ova lista dobila dvoje vijećnika, nositelja liste Mladena Smoljanca i Damira Šafrana, koliko je stranka imala i na prošlim izborima kad je izašla u koaliciji. Mandat u Gradskom vijeću prije ovih izbora je SDP završio s jednim vijećnikom tako da je ovaj rezultat za stranku zadovoljavajući.

- Nakon dugo vremena na izbore smo izašli samostalno da vidimo kakvu imamo podršku građana Novog Marofa. Zadovoljni smo što smo sa samostalnom listom treća snaga u gradu, ali ono što nas još više ohrabruje jest činjenica da smo si stvorili odlične temelje za redovne izbore koji će biti za malo više od dvije godine. Što se tiče drugog kruga izbora za gradonačelnika, očito je da slijedi nadmetanje kandidata desnice i ljevice odnosno lijevog centra. Zato pozivamo sve naše birače, kao i birače stranaka ljevice i lijevog centra da svoj glas daju kandidatu Darku Hreniću – istaknuo je predsjednik županijskog SDP-a i saborski zastupnik Mario Habek.

Komentari