i on nastavlja borbu

Habijan dan nakon izbora o Kišiću i Čehoku

Objavljeno: 22.05.2017. 11:04

Zadnja izmjena: 22.05.2017. 11:59

Danas se priopćenjem iz gradskog HDZ-a Damir Habijan zahvalio svim sugrađanima koji su glasali za njega i pružili mu potporu. Čestitao je Kišiću i Čehoku što ulaze u drugi krug, ali i nadodao kako smatra da Varaždin ulazi u ponovni krug nestabilnosti.

Habijan je siguran da nas nakon završetka izbora čeka ponovni izlazak na birališta te kako ovo nije završena priča već početak.

- U drugi krug izbora ulaze g. Kišić i g. Čehok i ja im ovim putem čestitam. Međutim, osobno smatram da Varaždin ulazi u ponovni krug nestabilnosti. Njihov dosadašnji rad i rezultati zorno to pokazuju. Jedan od kandidata za drugi krug je osoba s tri pravomoćne potvrđene optužnice, a drugi kandidat, sadašnji zamjenik župana, u ove četiri godine nije iza sebe ostavio niti jedan rezultat. - rekao je Habijan.

Najavio je Habijan i kako nastavljaju bitku, da će ostvariti još bolje rezultate u narednim utakmicama te kako će ukazivati na sve probleme, nemar, propuste ili moguće malverzacije.

- Od kandidata u drugom krugu očekujem argumente i rješenja za probleme Grada Varaždina, ali isto tako očekujem i preuzimanje odgovornosti g. Čehoka i g. Kišića za sve probleme koje su donijeli i prouzročili u gradu, jer su upravo oni nosioci lošega u gradu. - smatra Habijan.

Komentari