(polu)šaljivi facebook status

HDZ-ovci zbijaju šale na Kišićev račun: Habijan "očekuje njegovu podršku"

Objavljeno: 10.10.2016. 18:04

Zadnja izmjena: 10.10.2016. 19:37

Foto: Siniša Sović/Agencija Sjever / Arhiva

Iako je Alen Kišić danas objasnio da njegova prisutnost prilikom Bernardićevog posjeta varaždinskim SDP-ovcima ne znači promjenu tabora, ipak je šef varaždinskih HDZ-ovaca Damir Habijan to iskoristio kao priliku da malo "nagazi" na Kišića.

Naime, malo prije je osvanuo Habijanov facebook status: "Kako je krenulo očekujem da će gospodin Kišić podržati i moju kandidaturu za gradonačelnika." I tu je rečenicu začinio s dva smjalića, što bi trebalo značiti da se šali na račun pretpostavljene Kišićeve prevrtljivosti koji je nedavno podržao Miljenića za nacionalnog vođu SDP-a.

Bilo kako bilo, Habijan je svojim statusom zaradio tridesetak lajkova i smajlića, pa i duhovite komentare, tipa: "Ovisi što ponudiš." Habijanov status je šerao još jedan istaknuti HDZ-ovac Igor Borovec. Ali iako to šeranje visi već sat vremena na Borovčevom "zidu", još nema niti jednog lajka ili komentara. Njegovim facebook frendovima to očito nije pretjerano smiješno ili zanimljivo, kao da Borovec ima različit krug frendova na fejsu od svog gradskog stranačkog šefa. Svejedno, prilika za politički poen i dobivanje lajkova je iskorištena.

 

Komentari