HNS uvjerljivi pobjednik na izborima za Vijeća mjesnih odbora u Vidovcu

Objavljeno: 10.11.2015. 13:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

U nedjelju su uz parlamentarne održani mjesni izbori u općini Vidovec. U pet mjesnih odbora HNS je u koaliciji sa SDP-om osvojio najviše vijećnika, ukupno 12 od 25.

Koalicija HDZ-HSLS-HSU osvojila je 9 mandata, a Reformisti 4 mandata. Predsjednica HNS-ove Podružnice Vidovec Marija Cafuk izjavila je da će se izabrani u mjesnim odborima boriti za interese građana i biti poveznica s općinskom i županijskom upravom.

- Nudimo projekte za svaki mjesni odbor, imamo kapacitete da ih stvarno i ostvarimo i to je ono po čemu se razlikujemo od ostalih. Drago nam je da su građani to prepoznali, istaknula je Marija Cafuk.

U službenom priopćenju Županijskog odbora HNS-ovci su ujedno naveli ključne projekte koji se planiraju provesti u na području općine. Prvi od njih je cesta između Krkanca i željezničkog prijelaza sa Crešnjevom te iniciranje izgradnje dječjeg vrtića u Vidovcu. Za Mjesni odbor Budislavec-Domitrovec ističu obnovu društvenog doma u Domitrovcu te obnovu i rekonstrukciju dječjih igrališta u Budislavcu i Domitrovcu.

U Nedeljancu se planira početak izgradnje sportsko-rekreacijskog centra Nedeljanec i rekonstrukcija mosta na potoku Prekno, a u Tužnom završetak izgradnje nogostupa u Belskoj ulici sa autobusnim stajalištem i nadstrešnicom, ugradnja reflektora na školskom igralištu i iniciranje ugradnje polubranika preko željezničkog cestovnog prijelaza i nadstrešnice na željezničkom stajalištu Tužno.

Komentari