u ringu još traje borba

Kišić: Mladenović? Pa on je vikao "Grad baroka bez Čehoka!"

Objavljeno: 15.05.2017. 19:19

Zadnja izmjena: 15.05.2017. 20:02

Slijedom današnje izvanredne konferencije koju je sazvao Čehok, oglasio se i izborni stožer Alena Kišića u kojem stoji kako je cijela ova situacija uzrokovana nervozom Čehoka jer će izgubiti ove izbore. 

U priopćenju stožera Kišića stoji kako su današnji Čehokovi napadi vanpredmetni, a izjavu Mladenovića da mu je Kišić nudio posao negiraju. 

- "Vjerojatni uzrok ove nervoze i napada na protukandidata Kišića jest teret koji nosi na svojim leđima iz prethodnog mandata čiji su epilog tri optužnice prema kojima je okrivljen da je oštetio Grad Varaždin za nekoliko desetaka milijuna kuna. U tom se kontekstu postavlja i pitanje, na koje Čehok nikako da odgovori, a to je ako u kojem slučaju i bude izabran, planira li gradonačelnički mandat predati jednom od zamjenika, Zlatanu Avaru ili Sandri Malenici, kako bi ponovo izbjegao zatvor? Njegova kandidatura je samo iskaz neodgovornosti prema svome gradu i građanima. Jer podsjetimo, Ivan Čehok nije podnio ostavku na mjestu gradonačelnika iz moralnih razloga, već kako bi izbjegao zatvor." - stoji u priopćenju Kišićevog stožera.

Osvrnuli su se i na Denisa Mladenovića za kojeg kažu da je nevjerodostojan, ali i poznat po organiziranju prosvjeda protiv Vlade Jadranke Kosor 2011. godine kada je ispred gradske vijećnice uzvikivao: 'Grad baroka bez Čehoka!'. Također, za Mladenovića u priopćenju kažu, kako je obavio predizborne razgovore sa gotovo svim kandidatima i tražio da bude na listi, a očito je jedino Ivan Čehok ispunio njegove želje i zahtjeve.

eTV: Čehok o pokušaju nasrtaja Roberta Puje, Mladenović da mu je Kišić nudio posao ako prijeđe k njemu

 

Komentari