znatno blaža nego inače

eTV: Natalija Martinčević na kakvu nismo navikli - evo kako je najavila svoju kandidaturu za gradonačelnicu

Objavljeno: 02.03.2017. 12:33

Zadnja izmjena: 02.03.2017. 13:06

Foto: Viktor Hranić

Kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Varaždina, Natalija Martinčević, predsjednica Gradske organizacije Varaždin Narodne stranke  - Reformisti danas je na konferenciji za medije potvrdila početak svoje kampanje i predstavila, kako kaže, svoj politički put i zašto je baš ona najbolji izbor za gradonačelnicu.

Natalija Martinčević je ovom prilikom istaknula kako kreće u kampanju koja će biti pozitivna. Možda je upravo zato za današnju službenu objavu kandidature odabrala blagu ružičastu boju koja simbilozira ženstvenost, nježnost, blagost....

U kampanji će se, kako ističe, prvenstveno orijentirati na realizaciju projekata i programa,  a posebno se dotaknula gospodarstva s naglaskom na obrtništvo, ugostiteljstvo, infrastrukture, kulture, a ima i novu viziju uređenja Varaždina, te uređenja gradske jezgre, kao i posebnih programa za mlade, ali i umirovljenike.

Kandidatkinja Reformista je ovog puta bila znatno blaža nego inače, te je i istaknula kako je HDZ-ovu krilaticu 'Varaždin iznad politike' lijepo čuti, no ipak se pribojava da će to sve nestati prilikom prve sjednice Gradskog vijeća.

Također vidi i potencijalne probleme u novonastalom Gradskom vijeću koje bi mogao uzrokovati vječni sukob HDZ-a i SDP-a koji je, kako kaže i bit njihovog postojanja.

Habijan ima ozbiljnu volju, ali...

Damira Habijana smatra kandidatom koji ima ozbiljnu volju, želju i ambiciju da nešto napravi u Varaždinu, ali ipak, napominje kako je Varaždin u jednoj izvanrednoj situaciji koja zahtijeva znanje, ozbiljno i političko iskustvo, te da ipak ona, na temelju svog bogatog iskustva ima kvalitete potrebne za vođenje Grada.

- Tko dobije izbore, u izbornoj noći sigurno neće otvarati šampanjac! - rekla je Natalija Martinčević i dodala kako su problemi i izazovi grada veliki, a većina je naslijeđena jer se ništa nije realiziralo od infrastrukturnih projekata, ali ni od projekata iz EU fondova.

Građani na predstojećim izborima imaju dva izbora, nastavlja Martinčević, naime mogu birati za nastavak politike koja se do sada vodila u Varaždinu, a s druge strane mogu birati HDZ-ovog kandidata koji ima ozbiljnu volju i želju, no ipak mu nedostaje političkog iskustva, te da ovo nije trenutak za učenje i ponavljanje u Varaždinu.

U ovoj kampanji priželjkuje što više konstruktivnih sučeljavanja s ostalim kandidatima, te na kraju i stvaranje jednog stabilnog Gradskog vijeća, a svoju srčanost i volju da se bori smatra svojom najvećom prednošću.

 

 

 

Komentari