u novom marofu

Jandroković na završnom skupu Siniše Jenkača u punom Kulturnom centru

Objavljeno: 17.05.2017. 23:00

Zadnja izmjena: 17.05.2017. 23:02

Foto: Viktor Hranić

U Novom Marofu održan je središnji predizborni skup koalicije HDZ-HSS-HSU koji se održao u Kulturnom centru "Ivan Rabuzin", na kojem je podršku koaliciji i kandidatima došao dati predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.         

Novomarofski gradonačelnik koji je kandidat HDZ-HSS-HSU-a za još jedan mandat, Siniša Jenkač, predstavio je program za četverogodišnje razdoblje te kandidate za svoje zamjenike Ivana Tuka i Ivicu Šanteka. Na skupu će se predstaviti i članovi liste za Gradsko vijeće Grada Novog Marofa.

- "Želio bih poručiti biračima da sve ono što smo pripremali i sve što smo govorili, a to je definitivno i zaobilaznica, javna rasvjeta, sanacija odlagališta otpada, reciklažno dvorište i mnoge ceste, pokretanje gospodarskih zona, bivše tvornice BBS i bivše tvornice Bora, za koje imamo kupce, vjerujemo da će sve u kratkom periodu biti pokrenuto kroz samu promjenu." - poručio je Jenkač biračima.

- "Došao sam u Novi Marof pružiti potporu kandidatu Siniši Jenkaču, a tu su i naši partneri iz HSS-HSU. Mi smo čvrstog uvjerenja da će Siniša obraniti svoju poziciju i u prvom krugu potvrditi poziciju gradonačelnika. Isto tako, uvjereni smo da će naša lista biti najjača i da ćemo oformiti većinu i u gradskome vijeću. Mi u svim sredinama idemo s najjačim ljudima i vjerujemo da oni mogu ponuditi promjene koje su u ovim krajevima nužne." -  rekao je Jandroković nadodajući kako je došao dati potporu i kandidatu za župana Alenu Runcu te kako vjeruje ulasku u drugi krug. 

 

Komentari