Jenkač: Domoljubna koalicija u Marofu je ostvarila drugi najbolji rezultat

Objavljeno: 11.11.2015. 19:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Predsjednik novomarofske gradske organizacije HDZ-a Siniša Jenkač u svoje osobno ime te u ime stranke koja, kako ističe, ima odgovornost vođenja Grada Novog Marofa zahvaljuje svim građanima koji su u nedjelju izašli na izbore, stoji u priopćenju kojim su se oglasili novomarofski HDZ-ovci.

- Posebnu zahvalu upućujem brojnim biračicama i biračima koji su svoj glas dali listi i kandidatima Domoljubne koalicije predvođene Hrvatskom demokratskom zajednicom - kaže Jenkač ispred HDZ-a.

- Dobivena potpora na izborima za Sabor od 34,58 posto priznanje je našim kandidatima i stranci, te koalicijskim partnerima, da su upravo oni i program prepoznati od strane velikog broja birača.

Spomenuto HDZ-ovci, kako navode u nastavku, smatraju obvezom da na gradskoj razini nastave s provođenjem projekata i poboljšanjem situacije u  Novom Marofu.

- Postotak od 34,58 posto dobivenih glasova u Novom Marofu najbolji je postotak od svih gradova u III. Izbornoj jedinici, dok je broj glasova od 2.285 dobivenih u Gradu Novom Marofu, drugi pojedinačno najbolji rezultat liste Domoljubne koalicije u III. Izbornoj jedinici, odmah iza Grada Varaždina koji ima četiri puta više stanovnika - zaključuju.

Komentari