lokalni izbori

Josip Vincek kandidat za načelnika Donje Voće

Objavljeno: 28.10.2016. 13:29

Zadnja izmjena: 28.10.2016. 13:34

Županijska organizacija HNS-a priopćila je kako je na jučer održanoj sjednici Predsjedništva Podružnice HNS u Donjoj Voći, predsjednik Podružnice Josip Vincek jednoglasnom odlukom izglasan za kandidata za načelnika općine Donja Voća na sljedećim lokalnim izborima.

Kako kažu iz HNS-a, Josip Vincek je predsjednik Općinskog vijeća u Donjoj Voći od prošlih lokalnih izbora 2013. godine, a od tad aktivno djeluje kroz provođenje niza projekata za koje je dobio podršku u županijskoj upravi, kao i u javnim tvrtkama.

Naveli su i neke njegove najveće projekte kao što su  sanacija klizišta na županijskoj cesti prije ulaza u naselje Donja Voća, izgradnja nogometnog igrališta u Plitvici Voćanskoj, zacjevljenje parkinga kod groblja, zamjena krovišta na objektu Nogometnog kluba, te presvlačenje cesta asfaltom protekle tri godine u dužini od 3.000 metara.

Podrška Štormara

Sjednici je prisustvovao i predsjednik ŽO HNS Varaždinske županije Predrag Štromar, koji je tom prilikom istaknuo:

- Podružnice HNS-a imaju potpunu autonomiju u kandidiranju svih kandidata na lokalnoj razini, kako za načelnike i gradonačelnike, tako i za članove općinskih i gradskih vijeća. Mogu samo reći da mi je drago što su članovi prepoznali dosadašnji rad Josipa Vinceka, a s kojim sam uspješno surađivao u realizaciji niza projekata u Donjoj Voći u protekle tri godine – rekao je Štromar.

Vincek je nakon izglasavanja najavio aktivnosti u narednom razdoblju, kao i neke konkretne projekte koje misli predstaviti u svojem izbornom programu: 

- HNS je u Donjoj Voći uvijek radio za dobrobit mještana, a vidim da su oni to i prepoznali. Na prošlogodišnjim, kao i ovogodišnjim parlamentarnim izborima, koalicija i kandidati HNS-a dobili su najveći broj glasova. Želim nastaviti u tom smjeru i u Donjoj Voći okupiti sve one snage koje su spremne surađivati i raditi sa mnom na projektima koji su neophodni za kvalitetniji život svih nas u Voći. Zato ću u narednom razdoblju pozvati na razgovor one s kojima i sada odlično surađujem u Općinskom vijeću, a nadam se da ćemo se brzo dogovoriti i za daljnju suradnju –zaključio je.

Komentari