budući doktor i gradonačelnik?

KIŠIĆ KAO KOLINDA Na FOI-u upisao doktorat, još samo mu fali - mandat

Objavljeno: 01.03.2017. 11:56

Zadnja izmjena: 01.03.2017. 12:34

Foto: Arhiva

U jeku kampanje za gradonačelnika i svojih uobičajenih poslova u županiji i SDP-u, Alen Kišić je kako doznajemo odlučio svoje slobodno vrijeme popuniti pisanjem doktorata na FOI-u, te tako u određenom smislu krenuo stopama predsjednice Kolinde.

Kišiću ne nedostaje formalnog obrazovanja - ima diplome iz ekonomije i iz novinarstva, a na FOI-u je već završio specijalistički magisterij iz menadžmenta. Završio je i brojna stručna usavršavanja, od kojih neka i međunarodna. A za temu doktorata odabrao je intrigantnu temu o značaju društvenih mreža za političke kampanje. 

Za razliku od predsjednice, Kišić ne čeka dobiti mandat kako bi krenuo na doktorat. Vjerojatno on već sada zna da će mu gradonačelničke dužnosti, osvoji li mandat - ostavljati dosta vremena za bavljenje znanstvenim istraživanjem. S druge strane - baš sama tema otkriva da Kišić želi što bolje naučiti vođenje kampanje preko Facebooka i sličnih mreža. Možda je njegova stranica koju je nedavno pokrenuo na fejsu samo dio istraživanja u okviru pripreme doktorata.

Komentari