kandidati o čehoku

Kišić o Čehokovoj kandidaturi: 'To je povratak u prošlost iz crne kronike'

Objavljeno: 14.04.2017. 16:35

Zadnja izmjena: 14.04.2017. 16:45

Foto: Arhiva

Današnja objava Čehokove kandidature za gradonačelnika rijetko koga je ostavila ravnodušnim, a nakon što su svoje mišljenje o kandidaturi izrekli Damir Habijan i Natalija Martinčević, za komentar smo pitali još jednog kandidata za gradonačelnika, Alena Kišića.

<<Čehok: Da, kandidirat ću se za gradonačelnika Varaždina! (evo imena drugog zamjenika)

Habijan ne odriče pravo Čehoku da se kandidira, ali vjeruje, kako je rekao, da birači znaju o kome se radi, dok je Natalija Martinčević rekla sljedeće: 'Sve ovo što se nudi dosad smo imali - i gradonačelnika iz redova SDP-a/HNS-a i Čehoka. Imamo i nove ljude, s iskustvom u realnom sektoru, pa se nadamo da će građani odlučiti koja od ovih opcija ima najviše snage i svježine.'

<<Evo komentara Habijana i Martinčević na Čehokovu kandidaturu

Kišić je odlučno izjavio kako se ne bavi drugim kandidatima, već svojim programom i pristupom građanima kod kojih osjeća sve jaču podršku jer im se sviđa pozitivan i afirmativan pristup, neopterećen prošlošću. 

Također dodaje: 'Varaždin trebamo učiniti ponosnim gradom i vratiti mu ugled koji je nažalost narušen zbog afera iz prošlosti, a naš program usmjeren je u budućnost, ne u prošlost.'

- Varaždinci i Varaždinke će 21. svibnja sami dati sud o tome trebamo li se vraćati u prošlost, i to takav dio prošlosti koji nas je doveo u crne kronike, ili ćemo se posvetiti izgradnji novih vrtića, razvoju obrazovanja i gospodarstva i našim umirovljenicima - zaključio je Kišić i dodao kako je ovo, posljednje navedeno, njegova kampanja i ono što je u njegovom fokusu.

Komentari