Kneginečki načelnik Kaniški podržava Kolindu pa nije dočekao Ivu

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 29.11.2014. 11:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Alen Švoger

Kneginečki načelnik Goran Kaniški priopćenjem je odgovorio na pitanje novinara zbog čega nije nazočio otvaranju trafostanice i dočekao aktualnog predsjednika Ivu Josipovića...

Goran Kaniški u priopćenju kojeg donosimo u cijelosti između ostalog naglašava kako smatra neprimjerenim da se odaziva na predizborne skupove Ive Josipovića, protukandidata HDZ-ovoj Kolindi Grabar Kitarović:

Raduje me da je dosadašnji predsjednik i ponovo predsjednički kandidat Ivo Josipović obišao Općinu Gornji Kneginec i najbolju poduzetničku zonu gdje je i najviše uloženo (potvrdila Državna revizija), i da je svečano otvorio trafostanicu TS Kneginec.

Još me više raduje da nam je tim posjetom/predizbornim skupom HNS-ova i SDP-ova županijska vlast također ponovo odala veliko priznanje, jer stalno svoje čelnike iz središnje vlasti vode u HDZ-ove općine, kad već nemaju što započinjati, razgledavati i otvarati u onim općinama gdje njihovi članovi obnašaju vlast.

Na pitanje novinara zbog čega nisam nazočio navedenim događajima, mogu odgovoriti da se, bez obzira na neprimjereno i zakašnjelo pozivanje, ionako ne bih odazvao jer su već raspisani predsjednički izbori.

Kao čelnik lokalne zajednice koju je Predsjednik posjetio, želim mu izraziti dobrodošlicu. Ali, s obzirom da na predstojećim izborima podržavam kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović i uključen sam u njene predizborne pripreme, a ovo su očigledne predizborne aktivnosti, bilo bi neprimjereno da se odazivam na skupove njezinih protukandidata.

 

Komentari