Koalicija HNS, SDP i HSU prva predala izborne liste za članove Vijeća mjesnih odbora Grada Lepoglave

Piše: eVz

Objavljeno: 29.04.2015. 09:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Predstavnici koalicije HNS-a, SDP-a i HSU-a predali su izborne liste za članove Vijeća svih 11 mjesnih odbora s područja Lepoglave.

- Značajna ulaganja u komunalnu infrastrukturu u svim mjesnim odborima, te podizanje komunalnog i životnog standarda na području svih 11 mjesnih odbora na području Grada Lepoglave, koje smo ostvarili posljednjih godina, u prvom su redu posljedica vizije, razvojne strategije Grada i jasnog planiranja temeljem stvarnih potreba na terenu te učinkovitog rada gradske uprave koji se ogleda i u sposobnosti privlačenja značajnih sredstava iz drugih izvora financiranja, kako bismo ostvarili što više razvojnih projekata bez da dodatno opterećujemo gradski proračun.

Ostvarili smo veliki napredak na cijelom gradskom području, a takvu ravnomjernu razvojnu politiku želimo nastaviti i u novom mandatu. Nastavit ćemo politiku kojoj je osnovni smisao i cilj rješavanje konkretnih problema koje muče naše građane. Iza nas su konkretni rezultati koji se ogledaju u rastu komunalnog standarda u svim mjesnim odborima Grada Lepoglave, stoga vjerujemo kako
će građani i na izborima za članove Vijeća mjesnih odbora ponovo prepoznati našu ozbiljnost, odlučnost i posvećenost razvoju našeg kraja, i da će nam ponovo pokloniti povjerenje. Naša će lista biti pobjednička – istaknuo je Marijan Škvarić prigodom predaje izbornih lista HNS-a, SDP-a i HSU-a za Vijeća mjesnih odbora Grada Lepoglave koji će biti održani 24. svibnja.

Zamjenik gradonačelnika i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Lepoglava Hrvoje Kovač kazao je kako su liste koalicije sastavljene od građana svih dobi jer je politika koja se nudi na ovim izborima za mjesne odbore upravo politika za sve građane.

Predsjednik Gradske organizacije HSU-a Ignac Lončar prilikom predaje liste kratko je napomenuo kako ne sumnja u pobjedu koalicije zbog dosadašnjeg rada za sve građane, posebno za one starije životne dobi.

 – Grad Lepoglava sve je stariji, a potrebe staračkih domaćinstava sve su veće. Najveći broj umirovljenika živi u sve težim uvjetima, a jako je važna stvar imati u mjesnom odboru ljude koji će im pomoći u ostvarivanju njihovih prava, ali i u programima aktivnog starenja, jer smo mi umirovljenici još uvijek vrijedan dio društva. Naša koalicija vodi brigu o umirovljenicima i nakon ovih izbora bit ćemo još konkretniji i u pružanju pomoći njima.

Zajedno po pobjedu – zaključio je Lončar.

Komentari