Kostanjevac na rubu suza: Pustite moju obitelj! Nisam uzeo nikakav novac!

galerija-images/Kostanjavac pamflet

Objavljeno: 20.01.2015. 14:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Načelnik općine Vinica Marijan Kostanjevac održao je u utorak, 20. siječnja tiskovnu konferenciju na kojoj se osvrnuo na nepotpisani letak kojim ga se optužuje da je uzimao novac iz općinske blagajne i prisvajao ga radi osobnih potreba.

Načelnik Kostanjevac je potom vidno uznemiren pred novinarima iznio svoju obranu i oštro osudio način komunikacije koji se vodi preko letka.

- Pustite moju obitelj! Nisam uzeo nikakav novac! Ovaj letak prijavio sam policiji i nadam se da će autori biti uskoro pronađeni i primjereno kažnjeni jer je velika ljaga pala na moju obitelj. Ovakav način komunikacije je direktan udarac na one koji s tim nemaju nikakve veze – rekao je Kostanjvec te dodao kako su ti letci najvjerojatnije stigli s vrha HNS-a.

- Kao načelnik i svi moji suradnici, a kako bi opstala općina i kako nebi zaostala za drugima – ulažemo maksimalan napor štiteći dignitet općine od onih čiji je to također primarni zadatak, a odnosi se na županiju i župana te HNS-a i njihovih partnera – zaključio je načelnik općine Vinica.

{gallery}Kostanjavac pamflet{/gallery}

Komentari