nekoć na kavama

Kraj 'ljubavi' između Željka 'Mede' Tkaleca i Čehoka

Objavljeno: 02.04.2017. 20:02

Zadnja izmjena: 02.04.2017. 20:04

Premda se znaju još odmalena, a viđali su ih kako zajedno ispijaju kave, varaždinski karikaturist Željko Medo Tkalec i bivši gradonačelnik Ivan Čehok više nisu u dobrim odnosima.

Željko je već duže vrijeme bio poznat po svojim PhotoShop karikaturama uglavnom usmjerene protiv Habuša - za kojega je svojevremeno radio i kampanju kako bi se srušilo upravo Čehoka. No, kasnije je Željko otišao iz SDP-a i više nikoga nije štedio u svom humoru, pa je - osim u Habušu - inspiraciju nalazio i u Ilčiću, Habijanu, Kišiću i praktički svim poznatijim akterima naše političke scene.

Ipak, u zadnje se vrijeme najviše usmjerio upravo na Čehoka i ovih je dana pokrenuo i svoju stranicu Varaždinci protiv Čehoka - kao protutežu već dulje vrijeme aktivnoj stranici Varaždinci za Čehoka. Sada svu svoju verbalnu i slikovnu oštricu usmjerava protiv čovjeka za kojega vjeruje da bi se mogao ponovno kandidirati za gradonačelnika.  

- Bojim se da se Čehok opet pojavi, jer on ima znanja i iskustva. Ali on je upao u žrvanj tih ljudi za koje je radio i ne vjerujem mu. - rekao nam je Tkalec. S druge strane Čehok nije imao poseban komentar za Tkalecovu stranicu, smatrajući kako se ne radi o važnoj pojavi. U ovom trenutku stranica Varaždinci protiv Čehoka ima 15 lajkova, dok Varaždinci za Čehoka ima 1099 lajkova.

Komentari