kišić i habek odobravaju

Lovro Lukavečki izabran za predsjednika Foruma mladih SDP-a

Objavljeno: 28.06.2016. 13:26

Zadnja izmjena: 28.06.2016. 13:31

Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a Grada Varaždina održala je svoju Konvenciju na kojoj je izabrano novo vodstvo organizacije. Za novog predsjednika jednoglasno je izabran Lovro Lukavečki, a za potpredsjednike izabrani su Lana Frntić, Ivan Juren i Mateja Medlobi.

- Želim da u politici budemo pozitivan primjer ostalima te da svojim aktivnostima pomognemo SDP-u u ostvarenju što boljih rezultata na skorašnjim parlamentarnim izborima, a dogodine i na lokalnim izborima, gdje će SDP nakon dugo vremena u Varaždinu imati svog kandidata za gradonačelnika – poručio je novoizabrani predsjednik Lovro Lukavečki.

Predsjednik varaždinskog SDP-a Alen Kišić  uputio je čestitke novom predsjedniku Lovri Lukavečkom te je istaknuo kako je kao zamjenik župana odlično surađivao s Lukavečkim kada je on vodio Vijeće učenika Varaždinske županije i da je i iz te suradnje uvjeren kako ima dobre organizacijske sposobnost. 

Konvenciji je prisustvovao i Mario Habek, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije koji je pozvao forumaše na aktivno sudjelovanje u kampanji za nadolazeće izvanredne parlamentarne izbore.

 

 

Komentari