Martinčević koordinatorica za 3. izbornu jedinicu, Čačić i Josipović računaju na 3 mandata

Objavljeno: 24.08.2015. 12:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Na radnom sastanku predstavnika Narodne stranke - Reformisti i Naprijed Hrvatska - Progresivni savez dogovoren je izborni stožer koalicije "Uspješna Hrvatska".

Za koordinatoricu koalicije "Uspješna Hrvatska" za 3.izbornu jedincu izabrana je Natalija Martinčević, potpredsjednica Narodne stranke - reformisti i saborska zastupnica.

- U izborni stožer uključeni su i direktori kampanje za Varaždinsku, Međimursku i Krapinsko-zagorsku županiju, a u stožeru će sudjelovati članovi obje stranke - priopćili su danas iz koalicije.

- Temeljem svih do sada provedenih izbora, a posebno onih za Vijeća mjesnih odbora u gradu Varaždinu, gdje su Reformisti od 7 gradskih odbora predsjednike dobili u njih čak 5, te činjenice da je g. Josipović najbolji rezultat na predsjedničkim izborima ostvario u 3.izbornoj jedinici a u Varaždinu 71,32 % jasno je da građani upravo ove regije prepoznaju rezultate, programe i ljude koji ih predstavljaju - smatraju u koaliciji, ističući da u 3. izbornoj jedinici računaju na 3 mandata.

- Radom na terenu, predstavljanjem konkretnih programa i projekata kao i sinergijom ove dvije stranke, vjerujemo da će taj rezultat biti i bolji - izjavila je Natalija Martinčević koordinatorica izbornog stožera 3.izborne jedinice.

Komentari