burna presica

eTV: Čehok o pokušaju nasrtaja Roberta Puje, Mladenović da mu je Kišić nudio posao ako prijeđe k njemu

Objavljeno: 15.05.2017. 14:43

Zadnja izmjena: 15.05.2017. 20:04

Kandidat za gradonačelnika Varaždina Ivan Čehok danas je sazvao tiskovnu konferenciju na kojoj je Alena Kišića optužio da je tijekom subotnjeg sučeljavanja na televiziji N1 iznio dvije laži, te s namjerom da rasvjetli sukob između predsjednika udruge Pume Roberta Puje i Bože Solde, profesora sa Sveučilišta Sjever.

Čehok je potvrdio nagađanja da je u subotu navečer došlo do pokušaja fizičkog nasrtaja Roberta Puje na Božu Soldu, čemu je, kako je rekao, svjedočilo i više osoba, a povod svemu bila je nečija optužba da je „Čehok iz Varaždina iselio Pume“. Cijela stvar je, međutim, imala sretan epilog.

- Gospodin Puja se gospodinu Soldi se na kraju ispričao, pružili su si međusobno ruke, a time, osim što je ova priča za nas okončana, profesor Soldo je ponovno pokazao jednu nevjerojatno ljudsku širinu – rekao je Čehok, ističući kako je svojvremeno učinio sve da Pume ostanu u Varaždinu, a sada ga iznenađuje što se HDZ kao stranka zbog ovog incidenta nije ispričao.

Tužit ću "stranku"

Nadalje, Čehok je rekao da će tužiti stranku (ne navodeći koju, ali vjerojatno misleći na SDP) zbog tvrdnje da je Arena Varaždin „preplaćena“.

- Ponosan sam što se napravilo nešto vrijedno za sljedećih 300 godina, a prošla ekipa nije mogla napraviti ni pseću kućicu. Projekt je prošao javni natječaj i revizije svih nadležnih institucija – ustvrdio je uznemireni Čehok.

"Nudio mi je posao"

Na kraju konferencije medijima se obradio Denis Mladenović, iz razloga da demantira navode Alena Kišića iz subotnjeg televizijskog sučeljavanja – prema kojima se on „hvali kako će postati novi pročelnik za sport i kulturu“.

- Šokiran sam verbalnim ispadom g. Kišića. To je kleveta i laž koju smatram osvetom jer želja g. Kišića je bila (to sad mogu reći), da ja pristupim njegovom timu zajedno s bivšim članovima Živog zida, a u znak zahvalnosti nudio mi je posao ako postane gradonačenik – rekao je Mladenović.

Kišić: Mladenović? Pa on je vikao "Grad baroka bez Čehoka!"

 

Komentari