oštro o kudeliću

Natalija Martinčević: Kudelić je "nestranački" ravnatelj bolnice samo kada se ne radi o Štromaru

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.05.2017. 10:35

Zadnja izmjena: 15.05.2017. 11:40

Natalija Martinčević, potpredsjednica Reformista i kandidatkinja za gradonačelnicu grada Varaždina obrušila se na ravnatelja Opće bolnice Varaždina Nenada Kudelića jer joj nije dao da dođe u bolnicu na Međunarodni dan sestrinstva i da tim povodom sestrama podijeli ruže. 

- Premda sam Dan sestrinstva na isti način obilježila i prošle godine, kao što sam i ispred Reformista nekoliko zadnjih godina darivala Odjel pedijatrije bez ikakvih problema, dapače uz podršku i zahvalu tadašnjih ravnatelja, liječnika i osoblja, ovoga puta novo izabrani ravnatelj nije mi dopustio dolazak u bolnicu s objašnjenjem da ''ne želi vidjeti politiku u bolnici''.- izjavila je Martinčević te dodala kako bi taj stav i razumijela jer smo neposredno prije izbora, ali joj nije jasno kako je taj dan zbog iste stvari g. Kudelić primio župana Štromara?

- Odgovor svi znamo, onaj koji se poziva da ,,ne želi u politiku'' stavio se u punu funkciju samo jedne političke opcije HNS/SDP-a.-  rekla je Martinčević i napomenula kako je ovakvu vrstu političkog šikaniranja doživjela više puta i kao zastupnica koja jedina nije bila pozivana na događanja u organizaciji Županije.

Dodala je kako je ta razina kod župana Štromara ne iznenađuje, ali da to nije očekivala od ravnatelja bolnice koji se naziva ''nestranačkim''.

Komentari