O položaju žena u Hrvatskoj raspravljat će Jadranka Kosor, Natalija Martinčević, Bernarda Cecelja...

Objavljeno: 04.03.2015. 18:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Povodom „Međunarodnog dana žena“, što se diljem svijeta obilježava 8. ožujka, u hotelu Turist održat će se u četvrtak, 5. ožujka, okrugli stol na temu "Položaj žena u Hrvatskoj“.

Okrugli stol započet će u 13 sati, a na njemu će sudjelovati uspješne žene iz javnog života naše županije, a svoja iskustva podijelit će i bivša predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor.

Samo neke od tema o kojima će se raspravljati su participacija žena u politici, položaj žena u gospodarstvu, položaj žena u obrazovanju, sudstvu, javnoj upravi i drugim djelatnostima te zapošljavanje žena.

Osim Jadranke Kosor, na okruglom stolu će sudjelovati Natalija Martinčević, saborska zastupnica, Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorica tvrtke „Bernarda“, dobitnica nagrade „Žena godine“ za 2014. godinu, Ivana Ipša, vlasnica  Varaždinskog obrtničko-poduzetničkog portala, članica Upravnog odbora Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, pokretačica  Prvog Varaždinskog Ženskog Business Caffe-a, zatim Ksenija Plavec Fiket, vlasnica obrta „Plavec&Fiket“, dopredsjednica Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, Nataša Mihinjač, predsjednica udruge „Njezina druga šansa“ te brojne druge sudionice iz gospodarstva, obrtništva, medija i drugih djelatnosti koje će se također priključiti raspravi sa svojim izlaganjima.

Komentari