čak i bez diskusije

Općinsko vijeće Trnovca jednoglasno usvojilo izvještaj o radu načelnika i sve ostale točke

Objavljeno: 27.09.2016. 09:46

Zadnja izmjena: 27.09.2016. 10:05

Foto: Arhiv

Na jučer održanoj sjednici Općinskog vijeća Trnovca Bartolovečkog sve su odluke usvojene jednoglasno, uključujući i onu o radu načelnika za koju se nitko od vijećnika nije ni javio za raspravu.

Riječ je o izvještaju u kojem su pobrojane sve značajnije aktivnosti načelnika i početak ili dovršetak pojedinih projekata. Govorilo se i o pripremi novih projekata, poput gradnje Društvenog doma u Trnovcu, za koji je već pripremljena dokumentacija pa se samo čeka na raspisivanje natječaja.

Vijeće koje se sastoji od pripadnika različitih političkih opcija (HNS, SDP, HSS, HDZ, Nezavisni) nije imalo ni primjedbi na izvještaj o prihodu gdje postoji manjak od 66 tisuća kuna u odnosu na planirano. Manjak je pokriven s viškom iz prethodne godine.

Vijećnici su, između ostalog, donijeli i odluku kojom općina sufinancira produženi boravak učenika u osnovnim školama u Šemovcu i Trnovcu.

Prema izvještaju načelnika nastavlja se trend pada nezaposlenosti u općini, po čemu je ova općina među vodećima ne samo u županiji nego i u regiji.

Komentari