U stranci i gradski notar Čolo

EKSKLUZIVA Vjeran Radelić na čelu Bandićeve stranke u Varaždinu! (evo i tračeva s aeromitinga)

Objavljeno: 23.07.2016. 20:55

Zadnja izmjena: 23.07.2016. 21:27

Foto: ilustracija

Još prošli tjedan, 14. srpnja, objavili smo da Milan Bandić u Varaždinu u skoro vrijeme namjerava osnovati podružnicu svoje stranke, a sada, sa svega nekoliko dana zakašnjenja, stigla je i službena potvrda, i to ni manje ni više nego od gradskog notara Krunoslava Čole.

Ono što je još zanimljivije, premda u službenom dopisu to nigdje ne stoji (a iz vlastitih izvora uspjeli smo dobiti potvrdu), na čelo Bandićeve stranke u Varaždinu doći će Vjeran Radelić, smijenjeni predsjednik gradskog SDP-a. Bandića i Radelića, kako doznajemo, navodno je spojio Ivo Baldasar; čak štoviše, izvor nam tvrdi da je na Radeliću „Zagreb upravo inzistirao“.

>>Bandić sljedeći tjedan u Varaždinu osniva podružnicu svoje stranke?

Radelić uvjet

- To je bio uvjet jer smatraju da Radelić, osim što je prepoznatljivo ime i trenutni zamjenik gradonačelnika, može uzeti dio glasova SDP-u, ali dovesti i određeni broj članova – rekao nam je izvor, no samog Radelića poslovnično nije bilo moguće dobiti na telefon . 

Ipak, potvrdu informacije uspjeli smo dobiti od Krunolava Čole koji, vezano uz vlastiti angažman u stranci, u svom stilu kaže da su ga malo „iscimali“, ali šalu na stranu, smatra da „iza Bandića za razliku od drugih političara stoje konkretna djela“. „Drugi samo pričaju...“, ističe Čola u izjavi za eVaraždin, zaključivši da će ipak „vrijeme pokazati svoje“.

Tema i na aeromitingu

Bilo je zanimljivo čuti i tračeve vezane uz spomenutu temu, budući da je u kuloarima o svemu glas "pukao" još jutros. Naime, tijekom današnjeg aeromitinga u hladovini šatora pričalo se da Habek i Kišić zbog svega „otvaraju šampanjac“ i „časte koga god treba“, no isto tako, pitaju se znači li to da k Bandiću prelazi i dvoje Radelićevih gradskih vijećnika.

Osnivačka skupština stranke „Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti“ održat će se u utorak, 26. srpnja, u Turistu, a nazočit će joj i Milan Bandić.

Komentari