ni riječi od ilčića

POSEBNI SAVJETNIK POTPREDSJEDNIKA VLADE Ilčić bez izjave i objašnjenja koje će usluge pružati Stieru

Objavljeno: 07.02.2017. 12:46

Zadnja izmjena: 07.02.2017. 13:37

Foto: Arhiva

Imenovanje Ladislava Ilčića za posebnog savjetnika potpredsjednika Vlade - za što bi varaždinski vijećnik i lider HRAST-a trebao dobiti 10 tisuća kuna mjesečno - i dalje je jedna od top tema u našim medijima.

S obzirom da još nismo čuli samog Ilčića, odlučili smo postaviti mu izravni upit o njegovom novom angažmanu u vladi - u čemu će se on, napokon, sastojati. Kontaktirali smo ga preko predsjedništva HRAST-a no dobili smo samo izjavu da nema izjave.

- Gospodin Ilčić odlučio je da u ovom trenutku neće više odgovarati na upite medija vezano za njegovo imenovanje jer je previše medija prenjelo tu informaciju na subjektivan način. Odluka je jednoznačna prema svim medijima. - glasio je kratak odgovor HRAST-a na naš upit, uz ispriku da nemaju ništa protiv nas. Nije pomoglo ni to što mi uopće nismo ni pisali o imenovanju, ni to što smo domaći, a ni objašnjenje da objektivno prenosimo izjave političara svih boja - ostali smo bez izjave i za sad javnost ne zna o čemu će to Ilčić savjetovati Stiera. Nadajmo se da ćemo to ipak jednom saznati.

Komentari