"od kolijevke pa do groba..."

PREDIZBORNE AKTIVNOSTI Oporba u Varaždinskim Toplicama okuplja oko sebe stranke, ali i poduzetnike

Objavljeno: 08.02.2017. 19:08

Zadnja izmjena: 08.02.2017. 19:13

Foto: Arhiva

Nakon što su srušili proračun te ujedno i gradonačelnicu Goranku Štefanić, oporba u Varaždinskim Toplicama ne miruje, nego kreće u sve jače predizborne aktivnosti.

Prekjučer su u privatnom prostoru lokalnog šefa HDZ-a Franje Prsteca održali zajednički sastanak s 20-ak obrtnika i poduzetnika koji zapošljavaju sveukupno nekih 500 radnika. Raspravljali su o sadašnjoj situaciji i o planovima za buduće djelovanje.

- Poduzetnici su nezadovoljni gradskom vlasti, jer ona ne poznaje gospodarske procese. Mi ne bi podržali nikakav proračun, vlast se mora smijeniti. - izjavio je za naš portal Franjo Prstec, dodajući kako im je sada omiljena pjesma "Od kolijevke pa do groba, najljepše je proračunsko doba".

'Važno je jedinstvo'

Na okupljanju je poseban naglasak stavljen na jedinstvo, o čemu je posebno govorio vodeći toplički HSLS-ovac Mato Halužan

- Ovakve razgovore želimo češće održavati. Poduzetnici su rekli kako je njima stalo da grad počne napredovati, jer nije ništa napravljeno ove 3 i pol godine. Neki su poduzetnici, poput Josipa Obada, najavili zapošljavanja ove godine. - priopćio nam je Halužan. 

Stoga se, kako nam je rečeno, u već postojeću koaliciju HDZ-a i HSLS-a uključuju i HSS te HSP, i saznajemo da je njihov lokalni vođa Josip Marčun dao pristanak za zajedničko djelovanje. Za to vrijeme Gradom upravlja vladin povjerenik Miroslav Hreljac, čije se ime i kontakt podaci nalaze na web stranici koje je donedavno bila rezervirana za Gradsko vijeće.

Komentari