Radionica o energetskoj učinkovitosti za stanare i vlasnike stanova

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 28.05.2015. 17:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVž

Razvojna agencija sjever dan d.o.o. i Grad Varaždin pozivaju sve zainteresirane na radionicu o energetskoj učinkovitosti u zgradama koja će se održati u zgradi Županije Varaždinske, Franjevački trg 7 u Varaždinu u utorak, 2. lipnja godine s početkom u 17.30 sati...

Na radionici će biti riječi o učinkovitijem energetskom upravljanju u zgradama uz informativne prezentacije stručnjaka iz sektora. Također, okupljeni će imati prilike postavljati pitanja i dobiti konzultacije o mogućnostima koje su im na raspolaganju kako bi bolje i učinkovitije energetski upravljali svojim prostorima.

Ukratko će se predstaviti i projekt EUPER kojeg agencija DAN i partneri provode u međunarodnoj suradnji sa slovenskim partnerima.

Izlaganje će imati predstavnici Javne ustanove Gradski stanovi, predstavnik Upravitelja zgrada ZTB STAN d.o.o. Zoran Maroslavac, predstavnici Regionalne energetske agencije Sjever – REA d.o.o. i stručnjak za energetsku učinkovitost u zgradama Zoran Brakus iz tvrtke Brakus d.o.o. Voditelj radionice je dr.sc. Miljenko Ernoić, predsjednik Uprave Razvojne agencije Sjever.

Na radionicu su pozvani svi predstavnici stanara kao i svi ostali zainteresirani stanari i vlasnici stanova.

Predviđeno trajanje radionice je 2 sata.

Komentari