preslagivanje u ludbregu

Reformisti i HDZ zajedno za gradonačelnika - Bilićeva zamjenica HDZ-ova kandidatkinja?

Objavljeno: 13.04.2017. 11:50

Zadnja izmjena: 13.04.2017. 11:56

Iz više izvora doznajemo da se na političkoj sceni Ludbrega odigrava veliko predizborno preslagivanje snaga, u kojemu je - između ostalog - došlo i do prelaska Bilićeve zamjenice iz HNS-a u HDZ.

Kao prvo, Reformisti i HDZ izašli bi na izbore sa zajedničkim kandidatima za mjesta gradonačelnika i zamjenika. U toj opciji bi kandidat za gradonačelnicu bila trenutačna zamjenica gradonačelnika Bilića Vera Jadanić, dok bi Reformisti za mjesto zamjenika gradonačelnika kandidirali Krešimira Horvata, kojega je nedavno Čačić najavio kao njihovog kandidata za gradonačelnika.

I dok se iz HDZ-a nisu htjeli službeno očitovati po pitanju kandidature Vere Jadanić - koja je za naš portal potvrdila svoj prijelaz u njihovu stranku - Krešimir Horvat je službeno potvrdio svoju kandidaturu za mjesto zamjenika gradonačelnika.

- Iako mislim da je Bilić u nekim stvarima dobar, ipak se može i bolje. Ja bih volontirao na mjestu zamjenika gradonačelnika, imam svoj posao i svoj mali biznis, ne bih ništa koštao građane Ludbrega. - izjavio nam je Horvat. Reformisti bi za Gradsko vijeće išli sa svojom listom, na kojoj bi se našli i neki neovisni kandidati. Premda je na tu listu trebao ući i gradski vijećnik Goran Horvat - inače brat Krešimira Horvata - on je od ulaska na listu odustao nakon najave koaliranja Reformista i HDZ-a.

Komentari