Reformisti predali liste kandidata za sva vijeća mjesnih odbora u Varaždinu

Objavljeno: 05.05.2015. 08:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Narodna stranka - reformisti

Narodna stranka – reformisti predala je Gradskom izbornom povjerenstvu liste kandidata za sva vijeća mjesnih odbora u gradu Varaždinu. Liste su predali predsjednica Gradske organizacije Varaždin, potpredsjednica stranke i saborska zastupnica Natalija Martinčević, potpredsjednici Gradske organizacije Saša Novoselec i Igor Klopotan i tajnik Gradske organizacije Reformista Nenad Koščak.

Kako su istaknuli u svom priopćenju, reformisti danas u gradu Varaždinu broje preko 1300 članova, predloženi su najkvalitetniji kandidati koji dobro poznaju funkcioniranje i problematiku mjesnih odbora.

– Važno je istaknuti da na listama 43 % čine žene, čime se u potpunosti poštuje odluka o kandidaturi podzastupljenog spola – priopćili su reformisti.

Predsjednica Gradske organizacije Varaždin i saborska zastupnica Natalija Martinčević kao i članovi predsjedništva reformista Varaždin, nekoliko su puta obišli svaki mjesni odbor i temeljem razgovora sa građanima za svaki mjesni odbor napravljeni su posebni programi sa ciljem realizacije kapitalnih ali i manjih, a za građane važnih projekata.

– Izbore za vijeća mjesnih odbora smatramo iznimno važnima jer danas mjesni odbori u gradu Varaždinu ne rade na način na koji bi doprinosili kvaliteti života u našim gradskim četvrtima i prigradskim naseljima i to je nešto što na ovim izborima želimo promijeniti. Ovo su prvi izbori na koje reformisti izlaze u gradu Varaždinu i očekujemo da će građani dati snažnu podršku našim programima, projektima i ljudima koji ih predstavljaju, ali i poslati jasnu poruku gradskoj vlasti da više ne žele ovakav način upravljanja gradom – poručili su reformisti.

Komentari