"Sedmorica žigosanih" - Habuš uputio poziv za sastanak svim zastupnicima Varaždinske županije

Objavljeno: 19.11.2015. 10:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: ilustracija / Nikola Kokotec

Gradonačelnik Grada Varaždina Goran Habuš pozvao je na konzultativni sastanak sedmoricu izabranih saborskih zastupnika iz Varaždinske županije.

Najavljena tema sastanka, kako poručuju iz Grada Varaždina, je rješavanje problematike baliranog otpada uskladištenog u Brezju. Sastanak će biti održan u ponedjeljak, 23. studenoga 2015. godine u Gradskoj vijećnici, a pozvani su: Mario Habek (SDP), Anđelko Stričak (HDZ), Ladislav Ilčić (HRAST), Robert Podolnjak (MOST), Radimir Čačić (Narodna stranka – REFORMISTI), Predrag Štromar (HNS) te Milorad Batinić (HNS) kao zastupnici iz Varaždinske županije.

>>Martinčević podnijela ostavku na mjesto zamjenice gradonačelnika - ulazi u bitku za gradonačelnicu?

Podsjetimo, Habuš je jučer izjavio da će o budućem Ministru zaštite okoliša i prirode ovisiti i suradnja, točnije - da će vidjeti hoće li imati prijatelja ili neprijatelja. Kako bilo, trenutno, izjavio je, partnera nema jer se još ne zna hoćemo li imati Vladu ili nove izbore.

>>Habuš: Nataliju Martinčević očekivao sam na razgovoru, ostavka me iznenađuje

Ostaje također za vidjeti tko će se od saborskih zastupnika odazvati ovom pozivu s obzirom na dosadašnje političke sukobe Habuša i Reformista, HDZ-ovaca, ali i SDP-ovca. 

 

 

 

Komentari