Štromar HNS-ovim glasačima: U drugom krugu glasujte po svojoj savjesti

Objavljeno: 09.03.2015. 00:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Arhiva

Nakon objave rezultata na prijevremenim izborima za gradonačelnika i članove Gradskog vijeća, izjave su dali Predrag Štromar, predsjednik Županijske organizacije HNS i Dragutin Košćak, kandidat za gradonačelnika i nositelj liste za Gradsko vijeće.

- Rezultati izbora i za gradonačelnika i članove Gradskog vijeća pokazali su da građani u Novom Marofu žele promjene i očiti su pokazatelj dosadašnjeg rada gradske uprave. Što se tiče rezultata HNS-a i našeg kandidata, moram naglasiti da smo ponovno demantirali sve dosadašnje ankete u kojima nam se daje nekoliko postotaka, a u Novom Marofu ostvarili smo rezultat veći od 10 %. Želim poručiti svim našim biračima da izađu na izbore u drugom krugu za gradonačelnika i da glasuju po svojoj savjesti - rekao je Predrag Štromar.

Dragutin Košćak je izjavio: Želio bih zahvaliti biračima koji su mi povjerili svoj glas, članovima HNS-a i HSU-a koji su me podržali na ovim izborima te svima koji su na bilo koji način sudjelovali u kampanji. Poručujem im da njihov glas nije bio uzaludan, i da ćemo svojim prijedlozima i inicijativama u Gradskom vijeću opravdati njihovo povjerenje. Kao i do sada, HNS će voditi politiku bez figa u džepu i uvijek će nam na prvom mjestu biti interes svih građana Novog Marofa – zaključio je Košćak.

Komentari