U Vidovcu održana Osnivačka izborna konvencija Foruma mladih SDP-a

Objavljeno: 30.12.2015. 16:37

Zadnja izmjena: 22.02.2016. 08:04

Foto: Forum mladih SDP

U utorak, 29. prosinca 2015. godine, u prostorijama Društvenog doma u Nedeljancu, održana je Osnivačka izborna konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP-a Vidovec...

Konvenciju je otvorio predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Luka Zrinski te predložio dnevni red konvencije.

Nakon otvaranja konvencije, prisutne forumašice, forumaše i ostale prisutne goste pozdravili su i predsjednica Županijske skupštine i zamjenica predsjednika Županijske organizacije SDP-a Dubravka Biberdžić i predsjednik Općinske organizacije SDP-a Vidovec Stjepan Smernjak, a s nekoliko prigodnih riječi forumašima su se obratili i članovi predsjedništva SDP-a Varaždinske županije Zvonko Bedenik i Daniel Vlaisavljević.

Za novog predsjednika Općinske organizacije Foruma mladih SDP-a Vidovec izabran je Jasmin Kundija, za potpredsjednika je izabran Valentino Stipan, za članove općinskog odbora izabrani su Goran Presečki, Matija Rožić i Monika Canjuga, dok je na mjesto tajnice Općinske organizacije izabrana Sabina Krajnc.

Komentari