u humanitarnoj akciji

Varaždinski HNS-ovci i mladi pružili ruku Društvu multiple skleroze i Socijalnoj samoposluzi

Objavljeno: 29.06.2016. 15:58

Zadnja izmjena: 29.06.2016. 16:09

Mladi HNS-a Varaždin prošlog su tjedna pomogli Društvu multiple skleroze Varaždinske županije, a članovi ogranka 5. mjesnog odbora HNS-a u srijedu 29. lipnja uručili su donaciju varaždinskoj Socijalnoj samoposluzi.

Članovi Mladih HNS-a pomogli du Društvu u selidbi na drugu lokaciju, odnosno u prostorije bivše zgrade škole Tomislav Špoljar u Varaždinu.

- Drago nam je da smo mogli pomoći, posebice jer je riječ o osobama s invaliditetom. Nikad nije teško naći i odvojiti vrijeme za one kojima je najpotrebnije – kazala je Petra Bakšaj, predsjednica Mladih HNS-a Varaždin te dodala kako se akcija održala zahvaljujući inicijativi Gorana Trupkovića, također člana Mladih HNS-a .

 

Habuš obećao pomoći Socijalnoj samoposluzi

Varaždinski HNS-ovci također su uručili donaciju Socijalnoj samoposluzi, a u tom su im se pridružili i Goran Habuš, predsjednik HNS-a Varaždin i varaždinski gradonačelnik, kao i Enriko Parlaj, varaždinski gradski vijećnik te direktor Slobodne zone Varaždin. Riječ je o prehrambenim namirnicama te ostalim potrepštinama koje će volonteri podijeliti korisnicima Socijalne samoposluge.

Bila je to i prilika da volonteri Socijalne samoposluge sve prisutne upoznaju s funkcioniranjem same udruge te da ukažu na probleme s kojima se suočavaju. Habuš je obećao pomoć, kako od strane HNS-a tako i od strane Grada Varaždina. Dogovorena je i daljnja suradnja HNS-a s volonterima Socijalne samoposluge u vidu zajedničkih akcija i organizacije aktivnosti.

 

Komentari