jesu li to samo glasine?

Vlaisavljević: 'To je fol da SDP planira raspustiti gradsku organizaciju u Ivancu'

Objavljeno: 17.03.2017. 11:40

Zadnja izmjena: 17.03.2017. 11:47

Foto: Željko Porobija

Iz više je izvora do nas došla vijest kako SDP-ova središnjica planira raspustiti gradsku organizaciju u Ivancu - navodno, nezadovoljni činjenicom raspada koalicije s HNS-om i isticanjem Daniela Vlaisavljevića kao protukandidata Batiniću.

Bio bi to - prema nekim objašnjenjima - dio predizbornog dogovora SDP-a i HNS-a za izbore u Zagrebu. Kako bismo utvrdili ima li u tim glasinama nešto istine, kontaktirali smo osobno Vlaisavljevića, na što nam je on odgovorio kako se radi o nečijem folu i kako je takvu stvar nemoguće napraviti prema statutu SDP-a.

- Ne znam tko stoji iza takvog fola, ne želim u to ulaziti, ali već sam čuo za tu 'vijest'. - rekao nam je Vlaisavljević.

Na naše pitanje što ga je nagnalo da se nakon godina prijateljstva i suradnje raziđe s Batinićem, Vlaisavljević je dao - prema vlastitim riječima - pomalo pjesnički odgovor.

- Kako je njegov politički put bujao, tako je naša veza venula. Netko nema  problema s Vlaisavljevićem, nego s SDP-om. Ja sam samo jedan čovjek u stranci, a neki na nas gledaju iz svojih vizura malih stranaka pa ne razumiju kako funkcioniraju velike stranke poput SDP-a i HDZ-a. - izjavio je Vlaisavljević za naš portal.

Komentari