Zvonko Šamec: Uredili smo i posljednju, osmu autobusnu nadstrešnicu u Trnovcu - čuvajmo ih

Objavljeno: 12.11.2015. 14:22

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 14:18

Ovih je dana u općini Trnovec Bartolovečki, točnije u Varaždinskoj ulici u Trnovcu, postavljena i osma autobusna nadstrešnica u mandatu načelnika Zvonka Šameca, istiću iz Općine u svom priopćenju za medije.

Time je, kako napominju, i posljednje autobusno stajalište u općini uređeno i opremljeno nadstrešnicom koja putnicima omogućuje zaštitu od kiše i snijega u slučaju lošijih vremenskih uvjeta ili pak ljeti od sunca.

Naime, prema podacima iz Općine, za postavljanje osam nadstrešnica Varaždinska agencija za marketing i promidžbu izdvojila je ukupno 103 tisuće kuna. Nadstrešnice su postavljene na površini u vlasništvu Općine koja je ujedno osigurala novčana sredstva za pripremu betonske podloge za postavljanje nadstrešnica.

Načelnik Šamec zadovoljan je što sada sva autobusna stajališta, u svim mjestima općine, imaju nadstrešnice, odnosno što svi mještani općine imaju jednake uvjete. Ujedno je apelirao na sve da paze i čuvaju imovinu Općine jer svako oštećenje povlači sanaciju koja zahtijeva trošenje sredstava iz proračuna.

- Autobusna stajališta i nadstrešnice treba čuvati, a eventualna sredstva koja bi se utrošila za sanaciju mogućih oštećenja, mogu se puno bolje i korisnije utrošiti ili za naše najmlađe ili u obrazovanje ili pak za naše starije sumještane – zaključio je Šamec.

Komentari