„OTPAD NIJE SMEĆE“

5. Rotary Špancirfest Business Forum 27. kolovoza  u Park Boutique Hotelu

Objavljeno: 18.08.2016. 18:43

Zadnja izmjena: 18.08.2016. 18:45

5. Rotary Špancirfest Business Forum pod nazivom „OTPAD NIJE SMEĆE“ održat će se u subotu, 27. kolovoza  u Park Boutique Hotelu, Juraja Habdelića 6, Varaždin, s početkom u 10 sati, uz punu podršku Rotary Distrikta 1913, a u organizaciji Rotary kluba Varaždin 1181.

Ovogodišnja tema ovog poslovnog i gospodarskog Rotary događanja u Varaždinu bit će vezana uz sakupljanje, reciklažu i oporabu otpada, a s ciljem otvaranja prilika i prenošenja znanja i iskustava gospodarstvenicima i poduzetnicima. 

U priopćenju Rotary kluba Varaždin 1181 stoki kako se forum sastoji od dva dijela. Prvi dio bit će posvećen analizi stanja i zakonodavnim iskustvima Republike Hrvatske i Republike Austrije, uz paneliste: Vlado Camba – savjetnik u Ministarstvu poljoprivrede i šumarstva, zaštite okoliša i vodoprivrede Republike Austrije,  Ivana Dukši, predstavnica Varaždinske županije, dr.sc. Lovorka Gotal Dmitrović, znanstvenica u području informatike okoliša te Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Grada Preloga.

U drugom dijelu panelisti će biti istaknuti gospodarstvenici, koji svoj poslovni uspjeh grade na prikupljanju, reciklaži i oporabi otpada te proizvodnji strojeva. Uz paneliste sudionicima Foruma obratit će se i predstavnici Varaždinske županije te Grada Varaždina.

Komentari