zanimljivo od početka

Jailhouse Festival u Lepoglavi večeras započinje s bluesom, rock'n'rollom i smijehom!

Objavljeno: 10.08.2017. 16:08

Zadnja izmjena: 10.08.2017. 16:08

Nakon puno priprema i najava večeras konačno započinje Jailhouse Festival u Lepoglavi, kojim će mladi entuzijasti prodrmati ljeti obično uspavani grad. Šest dana programa svakako su jamstvo da Lepoglava neće letargično spavati. Ovdje donosimo tko će sve večeras držati budnima posjetitelje do ponoći.

>> Počinje Jailhouse festival u Lepoglavi - evo cijelog programa

Program počinje u 20 sati, kada ljubitelji blues i rock'n'roll glazbe dolaze na svoje uz nastup lepoglavskog benda Treća smjena. Članovi benda su lepoglavski dečki Krunoslav Zver, Hrvoje Funda, Dragutin Hojsak i Vjekoslav Geček te sjajna pjevačica Lucija Job. Njihov je talent bio prepoznat ove godine i u Memphisu – nastupili su kao prateći bend Tomislavu Golubanu odmjerivši snage s 300-tinjak bluesera iz cijelog svijeta. Iza njih su i nastupi na brojnim svirkama diljem Lijepe Naše, ali sigurno će se posebno potruditi zadiviti svoju, domaću publiku.

U 21 sat je večer stand up komedije. Ovog puta dolaze najbolji od najboljih, a to su članovi regionalnog kluba komičara iz Studija Smijeha. Klub službeno postoji od 2011. godine te okuplja komičare koji posjećuju festivale, događaje i humanitarne akcije u Hrvatskoj i inozemstvu te su česti gosti u televizijskim emisijama i serijama. Kako bi se nezaboravno nasmijali te čuli fore koje možete dugo prepričavati prijateljima, ne trebate ići dalje od Lepoglave. Poznati komičari "na meniju" bit će Tin Sedlar, Saša Turković, Tomislav Primorac te Marko Dejanović.

A na kraju večeri u 22.30 slijedi nastup Tomislava Golubana i Treće smjene kao pratećeg benda. Tomislav Goluban je blues glazbenik, pjevač, skladatelj i svirač usne harmonike, jedinstven u svojem glazbenom izričaju u kojem na zanimljiv način spaja blues s hrvatskom tradicionalnom glazbom. U njegovoj se bogatoj biografiji ističe osam studijskih albuma uz jedan kompilacijski i dva singla, 4 diskografske nagrade Porin i 3 nagrade Status Hrvatske glazbene unije te nastupi u 18 različitih zemalja na dva kontinenta (Europa i Sjeverna Amerika). Strast prema onome što radi, smisao za humor i privlačan nastup Golubanovi su aduti koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Komentari