predavanje u subotu

KORISNO ZA VRTLARE Na predavanju možete saznati korisne informacije, ali i sudjelovati u razmjeni sjemenja

Objavljeno: 12.02.2017. 17:20

Zadnja izmjena: 12.02.2017. 17:20

Foto: Ilustracija/Udruga Gredica

Sljedeće subote u prostorijama 3. Mjesnog odbora Varaždin u vremenu od 10:30 do 13 sati vas očekuje zanimljivo i korisno predavanje te proljetna razmjena sjemenja u organizaciji Udruge Gredica.

U susret proljeću i novoj vrtlarskoj sezoni Udruga organizira već tradicionalnu razmjenu sjemenja i predavanje gošće Silvije Kolar-Fodor iz Udruge Biovrt.com - u skladu s prirodom.

Predavanje će početi u 10:30, a u sat vremena održavanja predavačica Silvija Kolar-Fodor će otkriti načine postizanja ravnoteže u vrtu. Također, upoznat ćete i dio živog svijeta oko nas i naučiti kako mi svi možemo pomoći u opstanku. Znanjem o korisnim životinjama u vrtu i načinima kako osigurati ravnotežu između korisnih organizama i nametnika uvelike si olakšavate uzgoj zdrave hrane bez potrebe za prskanjima ili dodatnom intervencijom u vrtu.

Nakon predavanja slijedi razmjena sjemenja, na koju se pozivaju svi posjetitelji predavanja, a koji čuvaju ili žele čuvati domaće sjeme u svojim vrtovima i da razmijene sjeme s udrugom Biovrt i na taj način doprinesu očuvanju naše biološke raznolikosti.

Ukoliko želite izložiti svoje viškove sjemenja i sudjelovati u razmjeni javite se na mail [email protected] ili na telefon 092/2368102 kako bi vam osigurali prostor za izlaganje.

Komentari