na stančiću

Na ovogodišnjem Španciru publiku će zabavljati i vrhunski DJ-evi: E-Base, Pintha InDaHouse i Kresh

Objavljeno: 28.07.2017. 18:32

Zadnja izmjena: 28.07.2017. 20:14

Za sve one koji prate domaću party scenu, koja je u posljednje vrijeme u manjoj mjeri zastupljena na našim prostorima, posebno veseli što će na ovogodišnjem Španciru nastupiti i poznati DJ-evi: E-base, Pintha InDaHouse i DJ Kresh. Iako njih možda ne treba posebno predstavljati, donosimo vam samo mali podsjetnik na njihov rad i što možemo očekivati.

DJ E-Base jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih hrvatskih DJ-a i producenata koji je mix-pult dijelio s imenima poput Faithless, Maceo Plex, Marc Spoon, Paul van Dyk, Timo Maas, Tiesto, Eric Prydz, Basement Jaxx, Shapeshifters, Freemasons, Dirty South, Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, ne treba niti jedno dodatno slovo predstavljanja. Taj vrhunski podizač atmosfere nastupa na Stančiću čak dvije večeri, za dvostruku dozu zabave: u utorak 22. i četvrtak 24. kolovoza.

DJ Pintha InDaHouse popularni je varaždinski DJ s petnaestogodišnjim stažem na klupskoj sceni. Pripadnik je poznatog hrvatskog house labela Blacksoulmusic te sudionik Police DJ battle projekta Otvorenog radija za najboljeg hrvatskog DJ-a 2011. godine. Surađivao je s bezbroj renomiranih DJ imena, a popis njegovih referenci beskonačan je, kao i njegovi zabavni plesni setovi koje ćete imati prilike iskušati na Stančiću u ponedjeljak 21. i srijedu 23. kolovoza.

Valja još spomenuti Jakšu Jordes & DJ Kresha. Što iznimni glazbenik može napraviti nakon uspješne petnaestgodišnje sviračke karijere i stalnih nastupa s najznačajnijim i najpoznatijim hrvatskim izvođačima (Jinx, Let 3, Darko Rundek, Pips, Chips & Videoclips, Neno Belan, Majke itd.)? Pa osvojiti nove glazbene vrhunce, a Jakši Jordesu to je itekako pošlo za rukom svojim slobodnim improvizacijama u nastupima s house i electro DJ-ima. Na talent, kvalitetu i uspjeh nisu ostali imuni ni veliki izdavači, producenti ili DJ zvijezde s kojima je surađivao (Roger Sanchez, Luke Neville, Lisa German, Dean Rigg, Chris Ballay ili Alfred Azzetta), a imuna neće ostati ni rasplesana publika na Stančiću druge festivalske subote Špancirfesta.

Komentari