dan je treći

Nedjeljno španciranje: Evo što se danas nudi na ulicama i trgovima grada

Objavljeno: 20.08.2017. 10:24

Zadnja izmjena: 20.08.2017. 13:09

Foto: Facebook

Ni kiša koja je pala noćas neće zaustaviti brojne šetače i posjetitelje jer dan je treći i nedjeljno španciranje može početi.


Kažu da se sevdalinke ne pjevaju, one izlaze iz duše, stoga će kod Vile Bedeković nastupiti princ sevdaha Božo Vrećo, a početak koncerta je u 21 sat. Na Stančiću Nipplepeople sviraju u 20 sati, a Gretta u 21:30. U Kraljevskoj zoni danas su zvijezde večeri Queen Real Tribute band, koji sviraju od 21:30, a prije njih, u 19:30 nastupiti će domaći band Fajrunt.

Za daljnje zagrijavanje pobrinuti će se, također domaćoj publici poznat DJ Kay Zrill, a nakon queenovaca stage preuzima DJ Allegra zajedno sa spomenutim DJ Kay Zrillom. Soul Sisters će nastupiti na Korzu u 20 sati, a u uličnom programu danas vam je po posljednji put prilika da vidite Druckluft Orchester i Les Phalenes. Od danas umjesto 
Ulik Mecanocomic možete vidjeti The Swan Gods i Il Grande Piano, a Kraken Orchestra nastavlja i dalje.

Nemojte propustiti Miracoco skupine Architects of Air na Kapucinskom trgu koji rade danas ujutro od 10 do 12 i poslijepodne od 17 do 22 i tako sve do subote dok će navečer na Korzu biti ponovo La Luz Visuals.

U Parku kreative za klince brojni sadržaji: od Slamonije, radionica, makeovera i još mnogih drugih zabavnih sadržaja, danas će klinci imati priliku pogledati predstavu "Puž muž" u 19 sati. Nezaobilazni Vindiland otvoren je cijeli dan od 10 do 20 sati, dok je u Kraljevskoj zoni Špancir Playground koji je otvoren od 10 do 19 sati.

Detaljniji program možete pročitati ovdje: Špancirfest 2017.
 

Komentari