Posljednja prilika za španciranje

Neno Belan i Hladno pivo za veliko finale Špancirfesta, najvećega uličnog festivala

Objavljeno: 28.08.2016. 13:19

Zadnja izmjena: 28.08.2016. 13:22

Foto: Špancirfest

Još danas stignete posjetiti varaždinski festival kreativnosti i razgledati bogatu ponudu i brojne ulične performanse. Glazbeni program će, između ostalih, obilježiti koncerti Nene Belana, kojem će se pridružiti prošireni Fiumensi, odnosno Mediteran Orchestra, i to na pozornici Vile Bedeković u 20 sati.

U 21 sat će na pozornici Kapucinski trg nastupiti Russkaja, a glavnu festivalsku pozornicu u 20 sati otvara jedan od najpopularnijih slovenskih bendova – Siddharta. Nakon njih, oko 22, slijedi jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova – Hladno pivo.

Oni koji nisu stigli prošli vikend otisnuti svoju Špancirfest-majicu na šahtu, mogu to učiniti još samo danas u Kreativnici od 18 do 19 sati. Svi ljubitelji umjetnosti ne bi smjeli propustiti i izložbu Saše Živkovića, koji će predstaviti svoj projekt Sistemska mandala 4 u prostoru bivše varaždinske sinagoge u 19 sati.

Kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan je, dok je za koncerte i predstave na pozornici Croatia Osiguranje (Vila Bedeković) i Pan pozornica (Stari grad) potrebno kupiti ulaznicu. Prijave na radionice te više informacija o programu mogu se pronaći na stranici http://spancirfest.com/radionice/.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.eventim.hr kao i na službenoj stranici festivala www.spancirfest.com .

Komentari