od 21. do 23. ožujka

Sljedeći tjedan u Varaždin dolazi Career Booster - korak prema karijeri za sve mlade i obrazovane

Objavljeno: 15.03.2017. 18:00

Zadnja izmjena: 15.03.2017. 18:00

Foto: Start-up udruga

Sljedeći tjedan, od 21. do 23. ožujka će se na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike održati Carrer Booster, što je za njegove sudionike odlična prilika za učenje i usavršavanje, za poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim trendovima i tehnologijama.

Sudionici će imati priliku steći praktična znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

U sklopu Career Boostera poslodavci iz različitih djelatnosti predstaviti će kompanije, selekcijske postupke, sezonske poslove, mogućnosti za praksu i zapošljavanje. Sudionici će imati priliku rješavati četiri mini case study-a kompanija iz različitih djelatnosti. Održat će se i specijalizirane radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, IT, upravljanja karijerom, managementa, poduzetništva, prodaje, soft skillsa i dr.

Na Career Boosteru će sudjelovati brojna zanimljiva imena iz poslovnog svijeta, a u sklopu speed datinga će se predstaviti poslodavci poput Podravke, Lidla, Degordiana, Markera, Clickattacka..., pri čemu će i Lidl održati radionicu S faksa na posao.

U projektu mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika: studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti...) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno, a prijaviti se može najkasnije od 20. ožujka.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na web stranicama Start up udruge, koja je i organizator Career Boostera, na facebook stranici ili postaviti upit na [email protected].

Komentari