sve popularniji iot

Studenti, uključite se u radionicu „Internet stvari: Razvoj programa za sklopove“ i postanite konkurentniji na tržištu rada

Objavljeno: 21.07.2017. 16:21

Zadnja izmjena: 21.07.2017. 16:22

Foto: facebook

Od 18.-23. rujna trajati će specijalizirana edukacija pod nazivom „Internet stvari: Razvoj programa za sklopove“ koja će vam zasigurno pomoći da postanete konkurentniji na tržištu rada.

Zanima vas kako koristiti mjerne alate za mjerenje performansi u stvarnom vremenu te kako napraviti jednostavni strujni krug koristeći breadboard tehniku? Htjeli biste se upoznati s osnovama elektroničkih sklopova te fizikalnim karakteristika različitih komponenti? Onda je ova specijalizirana edukacija baš za vas, a FOI nastavnik Boris Tomaš, mag.inf. uputiti će vas u sve detalje i dati vam odgovore na ova pitanja. Prijave su krenule, mjesta su ograničena, a prijaviti se možete ovdje: Prijava. .

- Dakle, u rujnu započinje radionica IOT: embedded software development. Nije potrebno predznanje programiranja, fizike, elektronike i sl. Znanje spajanja lego kockica je poželjno, a radionica je namijenjena apsolutnim početnicima. - poručio je Boris Tomaš, mag.inf. i voditelj radionice.

Termini održavanja su: 18.9. do 23.9.2017. od 09:00 do 11:00 (grupa 1) i od 11:00 do 13:00 (grupa 2) u dvorani 4 (FOI 1), a rok za prijavu traje sve do 11. rujna. Edukacija je namijenjena svim studentima studija informatičkog usmjerenja, preddiplomskog studija 2. i 3. godine, te diplomskog studija 1. i 2. godine. Više detalja možete pronaći na slijedećem linku: Centar za podršku studentima i razvoj karijera.
 

Komentari