Tuhovečka milina

U nedjelju u Tuhovcu turnir u odbojci na pijesku, zaigrajte u parovima i prepustite se ugođaju u prirodi

Objavljeno: 02.08.2016. 16:14

Zadnja izmjena: 02.08.2016. 16:15

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 7. kolovoza, u Tuhovcu na rasporedu je turnir u odbojci na pijesku. Zaigrajte odbojku u parovima i prepustite se veselom ugođaju u prekrasnom prirodnom okruženju.

Uz rekreacijski dio, ističu organizatori, spremili su osvježenja i dobru glazbenu podlogu, a i nakon turnira nastavlja se u ritmu dobrih vibracija.

Parovi se mogu prijaviti na 091/728-5655 (Luka) ili porukom u inbox Tuhovečke Miline najkasnije dan prije početka turnira (6. kolovoza) ili na licu mjesta na dan turnira (do 10:15). U prijavi potrebno navesti ime ekipe, ime članova ekipe, godišta natjecatelja i mjesto odakle dolaze.

Najbolje očekuju vrijedne nagrade:

  • 1. mjesto – medalje, diplome, 2 ulaznice za bazene, 400 kn
  • 2. mjesto – medalje, diplome, 2 ulaznice za bazene, 250 kn
  • 3. mjesto – medalje, diplome, 2 ulaznice za bazene, 100 kn
  • 4. mjesto – diplome, 50kn.

Upad iznosi 50 kuna po prijavljenom paru, a novci će se prikupljati neposredno prije izvlačenja parova. Igra se 2 na 2 uključujući kombinacije oba spola (MM,MŽ,ŽŽ). Teren je dimenzija 16x8 metara, a mreža je na visini od 2,36 metra. Igra se na dva dobivena seta. Svaki set se igra do 21 poen, a u slučaju odlučujućega trećeg seta – do 15 poena, uključujući igru na razliku od 2 poena.
Igru vode sami igrači po pravilu fair playa uz sudačku pratnju u slučaju nesuglasica. Sistem natjecanja ovisi o broju prijavljenih ekipa.

Osigurana je ponuda hladnih pića (gemišt, bambus, sok, pivo, radler), kao i gulaš za sve po prigodnim cijenama. Na rasporedu je i Facebook natječaj za najbolju fotografiju turnira i mnogi drugi zabavni sadržaji za gledatelje. Također, slobodno možete kampirati.

Cilj turnira, kažu organizatori, nije ostvarenje profita, nego međusobno druženje i zdravo natjecanje, pokrivanje troškova uređenja Miline i organizacije turnira te promocija odbojke na pijesku.

Komentari