zanimanja budućnosti

U Prvoj gimnaziji održat će se GIMNAtech konferencija

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.05.2017. 15:17

GIMNAtech konferencija donosi virtualnu stvarnost, robotiku, development i upravljanje informacijama u Varaždin.Odnosi se na zanimanja budućnosti, IOT, big data, VR, otvorenog je karaktera i održat će se u prostorima Prve gimnazije Varaždin, dana 1.6.2017. sa početkom u 12.30h. 

- GIMNAtech se odnosi na zanimanja budućnosti, novitete koji će tek doći, noviteti koji već danas postoje i koriste se u našem svakodnevnom životu – navodi Petra Međimurec, organizatorica eventa.

Predavači na konferenciji bit će predstavnici nekih od najboljih tvrtki u Hrvatskoj, poput INFINUMA, Mediatoolkita i Lucere, odnosno tvrtki koje se danas bave onim o čemu će se sutra tek kod nas pričati. O novitetima koji dolaze iz svijeta robotike predavat će Željko Posavec, poznat mlađim generacijama preko osvojenih medalja u Hrvatskoj i svijetu u robotici. Za praktične stvari bit će zadužen Robert Majhen iz Lucere, lokalne tvrtke iz Ludbrega, koji će mladima predstaviti virtualnu stvarnost i njene mogućnosti u praktičnoj primjeni.

Ako vam se to sve čini zanimljivo - dođite na ovo predavanje!

Komentari