U spomen na poginule branitelje

U subotu u Lepoglavi III. Memorijalni vatrogasni kup „Kos – Ledinščak“

Objavljeno: 29.06.2016. 12:27

Foto: Ilustracija

U spomen na poginule lepoglavske hrvatske branitelje, Dobrovoljno vatrogasno društvo Lepoglava, u suradnji s Udrugom hrvatskih branitelja grada Lepoglave i pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave, organizira III. Memorijalni vatrogasni kup „Kos – Ledinščak“.

Vatrogasno natjecanje održat će se u subotu, 2. srpnja 2016. godine, na nogometnim terenima ŠRC-a Lepoglava s početkom u 12:30.

Od 12:30 do 12:50 sati na rasporedu je dolazak i prijava ekipa. U 13 sati uvodne će riječi reći organizator i obitelji poginulih branitelja. Natjecanje započinje u 13:15.

Natjecanje će se provoditi prema pravilniku HVZ-a s po dvije vježbe bez štafetne utrke za sve kategorije. Kategorije na samom natjecanju su sljedeće: DJECA „M“ – DJECA „Ž“ – MUŠKI „A“ – MUŠKI „B“ - ŽENE „A“.

Prve tri ekipe u svim kategorijama primit će pehar za pripadajuće osvojeno mjesto, dok sve ekipe primaju zahvalnicu za sudjelovanje na vatrogasnom kupu. Najbolja ekipa natjecanja primit će i prijelazni pehar. Protekle godine prijelazni pehar osvojila je ekipa DVD-a Vidovec.

Komentari