u parku kod starog grada

Zabranjeno pušenje, Kawasaki 3P, Gustafi... Donosimo program Kraljevske zone Špancirfesta!

Objavljeno: 11.08.2016. 18:45

Tijekom trajanja Špancirfesta, glazba će svirati na svakom kutu gradske jezgre. Osim izvođača odabranih za uličnu svirku, svirat će se i na čak pet glazbenih pozornica. Već ranije najavljen je program na tri pozornice (Stari grad, Kapucinski trg, Vila Bedeković), a ove godine velika novost je i pozornica u Kraljevskoj zoni, u parku kod Starog grada. U sklopu ove zone, uz cjelodnevni program, u večernjem dijelu programa svirat će neki od najpopularnijih bendova domaće scene.

U najvećoj hladovini Špancirfesta održavat će se Street food festival, s mnoštvom odličnih uličnih delicija i specijaliteta. Na prostoru Kraljevske zone bit će i Coctail bar, pivnica s velikim izborom piva te Whiskey bar. Uz sve to, svaki dan od 14 sati održavat će se i show popularnih barbera iz Polyboy barber shopa, a u sklopu Street food festivala održavat će se i kulinarski show.

Tijekom večeri će se na pozornici Kraljevska zone, svirati cijeli niz najpopularnijih hrvatskih bendova i izvođača. Sve počinje sa legendarnim Zabranjenim pušenjem, u petak 19. kolovoza. U subotu će svirati Neki novi klinci – Balašević tribute band, dok će u nedjelju svirati Leteći odred i Teška industrija. Ponedjeljak donosi Opću opasnost, utorak je rezerviran za Picksiebnere, a u srijedu dolaze još jedne rock legende, Atomsko sklonište. Prostor Kraljevske zone u četvrtak će ugostiti Elemental, kao zagrijavanje za „udarnu“ završnicu, i koncerte Gustafa (petak), Kawasaki 3P (subota) te Žige i bandista za kraj u nedjelju.

Posebno se može istaknuti da će svaki dan imati i svoj after program, glazbu do 2 sata (u tjednu) te vikendima do 4 sata, što će ujedno biti i jedini službeni after Špancirfesta.

Kraljevska zona (večernji program)

Petak (19.08.) – Zabranjeno pušenje

Subota (20.08.) – Neki novi klinci-Balašević tribute band

Nedjelja (21.08.) – Leteći odred – Teška industrija

Ponedjeljak (22.08.) – Opća Opasnost

Utorak (23.08.) – Picksiebneri

Srijeda (24.08.) – Atomsko sklonište

Četvrtak (25.08.) – Elemental

Petak (26.08.) – Gustafi

Subota (27.08.) – Kawasaki 3P

Nedjelja (28.08.) – Žiga i bandisti

Komentari