glazba za sve

Zavirite i u dvorišta - Evo što vas očekuje na ŠUŠ Microfest danu

Objavljeno: 27.08.2016. 15:28

Zadnja izmjena: 27.08.2016. 15:38

Foto: Sonja Ognjenović

Kad se umorite od šetnje gradskim ulicama i poželite odmoriti tijelo, ali i dušu, svakako preporučamo odlazak u jedan od haustora u Gajevoj, konkretnije Lavru, gdje traje ŠUŠ Microfest dan.

O Microfestu smo već pisali, a oni koje je privukao, znaju da se radi o festivalu koji se održava svake godine u lipnju, a obilježava ga dobra glazba i kreativnost svake vrste. Ako niste čuli za ŠUŠ, pokušat ćemo njihovim riječima dočarati o čemu se radi:

"Nastao je i razvija se kao posljedica međusobnog druženja, verbaliziranja i komuniciranja o muzici, osjećajima, kreativnosti i fascinaciji idejama (ali i stvarnostima) koje su posljedica zvuka, slike i pokreta. Mi nismo ništa posebno doli post modernistički pokušaj boljeg razumijevanja sebe i svijeta. A slijedom toga možda i otkrivanja smisla putevima novih svjesnosti u zvuku, mirisu, dodiru, slici i plesu."

Ako vam i dalje nije jasno, svakako se uputite u Lavru, gdje današnji program traje do 4 ujutro, a zabavljali su nas i toće nastaviti raditi: Emir Čovran, Dj D, El Presidente, Mali neu maline te Franjo Maltar s vizualima i projekcijama.

Očekuje se dobra zabava, puno plesnih ritmova, od jazza, soula, preko disca i nekih suvremenijih trenutaka elektronske glazbe.

Komentari