uskoro audicija

Volite pjevati i mislite da vam to dobro ide? Pročitajte gdje uskoro možete pokazati svoj talent!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.05.2017. 21:21

Foto: Ilustracija

Ako znate pjevati ili mislite da znate pjevati, trebali biste nastaviti čitati ovaj članak. Naime, uskoro kreću audicije za ''Prvi glas Zagorja''.

Ovaj festival održava se tradicionalno od 1968. godine te je postao jedan od najpoznatijih u ovom dijelu regije i šire. Dolaze kandidati iz svih krajeva Hrvatske, a odlaze bogati za još jedno iskustvo te nastavljaju svoju glazbenu karijeru. 

Radek Brodarec, Barbara Otman (primadona osječkog kazališta), Tomislav Mužek (tenor), Tatjana Matejaš - TAJČI, Josipa Lončar (sopranistica) samo su neka od imena koja su svoju karijeru započela upravo na ovom festivalu.

Festival se održava u dvije večeri. Kandidati izabiru dvije kompozicije po izboru (narodnu i domaću ili stranu) koje izvode solo ili u duetu. Dodjeljuju se uistinu brojne i vrijedne nagrade, a ocjenjuje vas stručni žiri. Ukupni pobjednik ovog festivala ostvaruje pravo nastupa na jednom od najpoznatijih hrvatskih festivala gdje vas prati orkestar HRT-a, a prijenos uživo prenosi Hrvatska radio televizija (HRT).

6. lipnja u 14 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Varaždinu organizirana je audicija za ovaj festival! 

Dođite, pripremite neku pjesmu i pokažite što znate!

 

Komentari