sponzorirano

ANGELUS Restoran u kojemu se pune želuci i šire osmjesi - od sad i s najboljom pizzom u Hrvatskoj!

Objavljeno: 25.11.2016. 10:17

Zadnja izmjena: 25.11.2016. 10:41

Već godinama naš restoran Angelus slovi kao mjesto u kojemu se može pojesti najbolja pizza u gradu, a odnedavno smo slobodni reći da se kod nas može kušati najbolja pizza u cijeloj Hrvatskoj.

To je službeno potvrđeno na nedavno održanom Mainardi & Caputo pizza kupu Hrvatske za 2016. godinu, gdje je naša Anđeoska pizza, koju je pripremio naš pizza majstor Mario Presečki, osvojila prvo mjesto. O kakvom se jakom natjecanju radi dovoljno je reći da je stručni žiri bio sastavljen od pet vrhunskih talijanskih stručnjaka, među kojima su bila i dva svjetska prvaka u pravljenju ovog svima omiljenog jela. Anđeoska pizza je originalna po svom sastavu, jer se sprema s kremom od blitve namjesto standardne rajčice, potom s mozzarelom uvaljanom u kremu od vrganja, fileom pastrve punjenim sušenom cherry rajčicom, bosiljkom te bučom. Kod nas možete kušati raznovrsne pizze, za koje koristimo vrhunske sastojke kao što su posebno zero-zero brašno za pizzu i originalna mozzarela.

No, to veliko priznanje uopće ne znači da smo imalo zapostavili pripravu drugih ukusnih jela s provjerenim sastojcima. Na našoj odličnoj i mirnoj lokaciji u centru grada – preko puta “Vure” – i dalje možete naručiti lungić na husarski, heljdine njoke s junetinom i brusnicama, domaće trgance pripremljene na težački način s vrganjima ili file od pastrve koju nabavljamo svježu u nedalekom ribogojilištu. I za ostale namirnice biramo samo ono što je nakvalitetnije iz obližnjih OPG-ova. Podjednako nam je važno i to što imamo sjajno osoblje – od našeg tima vrijednih kuhara do ljubaznih konobara – i svi oni zajednički rade na tome da budete brzo i kvalitetno usluženi. Uz jela, dakako, poslužujemo i pića – od buteljiranog vina iz isključivo hrvatskih vinarija do raznovrsnih piva i bezalkoholnih napitaka. Kod nas uvijek možete dobiti odličan ručak ili večeru, a sada u susret blagdanima nudimo i poseban adventski menu – poslovni ručak s kojim možete obilježiti kraj, nadamo se, uspješne godine.

Komentari